Чт, 2024-04-25, 00:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Прийшли у вишиванках більшість нардепів. "Радикали" все ще блокують трибуну. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання парламенту у четвер 19 травня. У сесійній залі зареєструвалося 319 нардепів. Більшість із них сьогодні вдягнулись у вишиванки.

"Те, що сьогодні народні депутати прийшли у Верховну Раду у вишиванках, - це символ шанування українських традицій... Вишиванка - символ незнищенності українського народу", - сказав Парубій.

Фракція "Радикальної партії" продовжує блокувати трибуну з вимогою створити ТСК щодо розслідування можливої причетності вищих посадових осіб до офшорів та зниження ціни на газ для населення.

Народні депутати сьогодні розглянуть питання європейської інтеграції, зокрема у повторному першому читанні законопроект про оцінку впливу на довкілля.

У порядку денному ВР також передбачено розгляд семи альтернативних законопроектів щодо звільнення від оподаткування пенсій; проект постанови про дострокове припинення повноважень нардепів; проект закону щодо державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів.

    

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: більшість нардепів, блокування трибуни, радикали, вишиванки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]