Пт, 2024-04-19, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
Про основні завдання представництва України в Радбезі ООН у МЗС розповіли. ВІДЕО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Українське представництво в ООН буде просувати діяльність миротворчих місій і ідею боротьби з тероризмом. Про це заявив посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі hromadske.tv.

Першочергові завдання представництва України в Раді безпеки ООН - обмеження право вето, боротьба з тероризмом і діяльність миротворчих місій. При цьому стоїть питання про розширення постійного представництва, розповів посол.

Як заявив Кулеба, зараз є чітке розуміння того, скільки людей має працювати і скільки грошей потрібно для забезпечення роботи представників України в Нью-Йорку.

Українське представництво буде просувати ідею боротьби з тероризмом, звертаючи увагу на те, що терористи не тільки в Сирії, але і на сході України.

"Буде і діяльність миротворчих місій в наших пріоритетах - у нас одна з найміцніших позицій у цій сфері", - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, 15 жовтня Україну обрали непостійним членом Ради безпеки на 2016-2017 рік.

Постійний представник України в ООН Юрій Сергеєв заявив, що на порядку денному у Генасамблеї ООН питання Криму залишатиметься доти, поки ця територія не повернеться до складу України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: радбез ООН, основні завдання представництва Укр, МЗС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]