Сб, 2024-04-20, 06:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:55
Про програму збільшення видобутку українського газу Кубів розповів
Інші останні Економічні новини

Уряд найближчим часом розгляне програму про збільшення видобутку українського газу.

Про це розповів перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів під час відкриття виставки "Війна не робить винятків. Жіночі історії Другої світової", передає "Укрінформ".

"Уряд зробить все, а у нас ще є час, і буквально на засіданні, яке буде проходити протягом двох тижнів, буде розглянута чітка позиція, чіткий звіт і програма про збільшення видобутку українського газу. Ми повинні і ми це зробимо. І тоді буде зрозуміла ситуація, що Україна сама забезпечить громадян України українським газом", - сказав Кубів.

Він зазначив, що за останні два десятиліття не проходила модернізація свердловин, не закуповувалося відповідне обладнання глибокого буріння, а просто корупційно зароблялися гроші.

"І корупційна складова для "Укргазвидобування" дуже висока. Ми це не тільки знаємо, ми це вміємо призупинити і ми це припинимо", - додав перший віце-прем'єр.

Відзначимо, компанія "Нафтогазвидобування", що входить до групи ДТЕК, пробурила одну з найбільш глибоких газових свердловин у східному регіоні України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: Кубів, програма збільшення видобутку украї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]