Вт, 2024-04-23, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
Проти економічної блокади окупованого Донбасу висловився Тука
Інші останні Новини з регіонів України

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука висловився проти економічної ізоляції Донбасу, контрольованого терористами. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

Заступник міністра ставить "три питання прихильникам "Великої Китайської стіни".

"Вступні дані: Україна перерахувала на територію ОРДЛО понад 30 млрд грн. Питання: хто виграє від того, коли на ці кошти будуть купуватися не українські товари, а товари агресора?" - пише чиновник.

"Вступні дані: можливо, для вас секрет, але в багатьох випадках атаки орків на великі підприємства з метою захоплення відбивали самі працівники цих підприємств, які отримують заробітну плату з України (сплачуючи всі податки в наш бюджет, в тому числі військовий збір і в Пенсійний фонд). Питання: чи будуть ці тисячі працівників відстоювати ці підприємства, якщо Україна припинить виплати?" - зазначає Тука.

"Вступні дані: тільки в Укрзалізниці на території ОРДЛО працює понад 20 тис. працівників. Питання: куди вирушать ці люди в разі втрати роботи? Яка кількість з них від безвиході піде в "народну міліцію"? Яка ймовірність того, що вчорашній машиніст, охороняючи блокпост, здуру не пальне в нашого бійця?" - додав заступник міністра.

Напередодні Тука заявляв, що припускає відновлення торгівлі з непідконтрольними районами Донбасу. "Існує дві протилежні точки зору. Одна полягає в тому, щоб відгородитися колючим дротом. В результаті ментально ми отримаємо втрату населення, озлобленість людей до нас. Одержимо і те, коли, здійснюючи виплати на окуповану територію, ми будемо субсидувати виробничі потужності агресора. Протилежна точка зору - в тому, що потрібно зняти всі обмеження. Істина, як завжди, лежить посередині", - заявив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 779 | Додав: adminA | Теги: економічна блокада окупованого Донб, Тука | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]