Чт, 2024-03-28, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:20
Розпочинають операцію "Чисті руки" прикордонники
Інші останні Економічні новини

Державна прикордонна служба України розпочинає операцію "Чисті руки". Про це 12 травня на брифінгу поінформував помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян, повідомляє Укрінформ.

"З урахуванням нових загроз Держприкордонслужба розпочинає операцію "Чисті руки", яка спрямована на виявлення і остаточне викорінення корупційних схем та окремих корупціонерів у своїх лавах. Операція передбачає низку заходів, серед яких і раптові перевірки у пунктах пропуску, повна заміна складу змін прикордонних нарядів, активізація взаємодії з колегами з інших правоохоронних органів", - сказав Слободян.

Він нагадав, що лише цього року за ініціативи відомства вже викрито 26 злочинів, що містять ознаки корупції. За результатами внутрішніх перевірок за різні порушення з відомства за негативними статтями звільнено 337 осіб, зокрема 248 - через службову невідповідність, 13 - з позбавленням військового звання. 240 притягнуто до адміністративної відповідальності.

Раніше прикордонники звернулися до українців з проханням не "ховати" хабарі в паспорти та інші документи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 789 | Додав: adminA | Теги: операція Чисті руки, прикордонники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]