Пт, 2024-04-19, 19:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
"Самопоміч" бачить прем'єром Саакашвілі. А "БПП" потроху розсипається. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

У парламентській фракції "Самопоміч" обговорювали на посаду нового голови уряду України три кандидатури, серед яких і нинішній керівник Одеської області Міхеїл Саакашвілі.

Про це в ефірі програми "Свобода слов" на ICTV заявив заступник голови фракції Єгор Соболєв.

"Ми обговорювали три кандидатури всередині фракції для того, щоб запропонувати їх президенту, "Народному фронту", іншим колегам по коаліції, коли ми там були, двоє з цих кандидатів - це іноземці, а один - Міхеїл Саакашвілі, який вже прийняв українське громадянство", - повідомив він.

У свою чергу нардеп від БПП Мустафа Найєм, коментуючи питання про можливу участь кількох нардепів від фракції БПП в майбутньому проекті Саакашвілі, з яким той може піти на вибори, заявив, що голова Одеської ОДА повинен чітко заявити, є він "проектом влади" чи ні, зокрема - позиціонувати свої взаємини з Петром Порошенком.

"Маємо бути в цьому сенсі щирими. Якщо він зараз домовляється з кимось - Садовим, Тимошенко, Радикальною партією, Яценюком - маємо знати ці домовленості, щоб приймати рішення", - зазначив він.

"Маємо знати, куди ми йдемо і з ким", - додав він.

При цьому нардеп зауважив, що зараз "є запит, щоб з'явилася інша команда".

"Саакашвілі має озвучити свою позицію, і якщо це дійсно та концепція, в яку ми повіримо, думаю, ми можемо йти разом", - додав Найєм.

Саакашвілі заявив, що у відставку не збирається

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі не підтверджує чуток про свою відставку найближчим часом.

Про це він сказав у ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я перший раз від вас це чую (про свою відставку, - ред.). Є два напрямки. Одні кажуть, щоб я повернувся на свою батьківщину, до Грузії, а інші кажуть, що нехай він залишається в Одесі", - заявив він.

У понеділок Саакашвілі відкрив антикорупційний форум "Рух за очищення" в Чернівцях і зажадав дострокових виборів до Верховної Ради. Президент Петро Порошенко раніше заявляв, що проти перевиборів.

При цьому на сайті "Руху..." оприлюднено графік проведення антикорупційних форумів в областях України. З нього випливає, що впродовж лютого-березня Саакашвілі об'їздить практично всю Україну - в графіку 20 заходів.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що не думає про посаду прем'єр-міністра України. Замість цього він хоче "встановити абсолютно нові правила гри і представити нове покоління політичної еліти".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: розвал, БПП, прем'єр Саакашвілі, Самопоміч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]