Чт, 2024-03-28, 15:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Семеро українських військових поранені в зоні АТО за добу. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Семеро українських військових за минулу добу дістали поранень на Донецькому напрямку внаслідок бойових дій, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій в лавах ЗСУ загиблих немає, але семеро воїнів дістали поранень... на Донецькому напрямку", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

Відповідаючи на запитання журналістів, Лисенко уточнив, що п'ятеро з військових дістали поранень в Авдіївській промзоні внаслідок обстрілу, а в районі н. п. Новоселівка-2 поранені двоє бійців на розтяжці.

Він також розповів про тенденції обстрілу з боку бойовиків за тиждень. Так, за словами спікера АП, кількість обстрілів дещо зменшилося, але в деякі дні тривалість обстрілів перевищувала дві години, це багато.

"Бойовики залишаються вірними своїм мінометам, БМП, снайперському вогню, крупнокаліберним пулеметам і стрілецькій зброї. Особливих змін і різких стрибків немає", - додав Лисенко.

Минулої доби російсько-терористичні банди 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Найгарячішою точкою залишається ділянка на лінії розмежування біля тимчасово окупованого Донецька. Там бойовики неодноразово відкривали вогонь по позиціях Збройних сил в районі Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а також мінометів калібру 82 мм.

13 травня втрат внаслідок бойових дій серед особового складу сил антитерористичної операції не було, проте під Горлівкою внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої поранення отримали двоє українських військових.

   

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 710 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, семеро українських військових поран | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]