Пт, 2024-03-29, 09:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:18
"Шахтар" виграв у "Зорі". Луческу покине донецький клуб
Інші останні Спортивні новини

Футболісти донецького "Шахтаря" виграли Кубок України 2016 року у Львові у луганської "Зорі" з рахунком 2:0.

Обидва голи забив Олександр Гладкий. Перед церемонією нагородження футболісти донецького "Шахтаря" одягли футболки з написом "Дякуємо, Містере!".

"Містером" у команді називають румунського тренера Мірчу Луческу.

Як повідомляє в суботу ввечері, 21 травня, сайт ФК, який віддав донецькому футбольному клубу "Шахтар" 12 років легендарний румунський тренер Мірча Луческу залишає команду.

"Фінальний матч за Кубок України став останнім в "шахтарській" кар'єрі Луческу. Футбольний клуб "Шахтар" дякує Містеру за роки роботи в клубі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Луческу очолив "Шахтар" в травні 2004 року. За 12 років під його керівництвом команда провела 573 матчі і завоювала 22 трофея.

У повідомленні наголошується, що "Містер" привів "Шахтар" до 8 перемог у національному чемпіонаті. 6 раз команда ставали володарями Кубка країни і 7 разів - Суперкубка України. Найбільш гучним досягненням на європейській арені став тріумф в останньому в історії розіграші Кубка УЄФА в 2009 році.

Згідно з повідомленням, Луческу є абсолютним рекордсменом "Шахтаря" за тривалістю перебування на посаді головного тренера і кількістю проведених матчів. "Містер" 8 разів визнавався кращим тренером України. На честь легендарного тренера "Шахтаря" в 2011 році відкрита іменна зірка на Алеї слави у "Донбас Арени" в Донецьку.

У повідомленні ФК "Шахтар" бажає Луческу успіхів у подальшій кар'єрі.

"До слів подяки приєднуються мільйони уболівальників "Шахтаря", - йдеться в повідомленні на сайті клубу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 744 | Додав: adminA | Теги: Лучёску, донецький клуб, Шахтар виграв у Зорі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]