Вт, 2024-04-16, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:27
Що взяти з собою на пікнік: намет, посуд, одяг і аптечку
Інші останні Туристичні новини

Кінець весни і початок літа - чудовий час для виїздів на лоно природи зі своєю сім'єю або друзями. Ну, а для того, щоб такий відпочинок приносив вам виключно позитивні емоції, потрібно чітко знати, що беруть з собою на пікнік в тих чи інших ситуаціях мешканці Закарпаття, пише mukachevo.today: Тячівські новини.

Що взяти з собою на пікнік із ночівлею: намети, посуд і одяг

Якщо забути що-небудь на одноденний виїзд, в принципі, не так вже й страшно, а ось відсутність чогось важливого на довготривалому відпочинку може доставити масу незручностей і великий дискомфорт. Переймаючись питанням, що взяти з собою на пікнік із ночівлею, багато хто відчуває великі труднощі при відповіді на нього. Насправді, все не так вже й складно, важливо просто передбачити всі ваші щоденні потреби.

У даній ситуації тема "що взяти з собою з їжі" набуває дещо інше значення. Якщо ваш пікнік передбачає ночівлю або навіть багатоденне проживання на природі, то ви не обійдетеся без консервів, концентратів та продуктів швидкого приготування.

Намет, матраци, спальні мішки - сучасне туристичне обладнання дозволяє відчувати себе в лісі або на річці так само комфортно, як у себе вдома. Посуд - казанок і чайник, набір одноразових приладів, тарілок і склянок. Аптечка, засоби особистої гігієни, а також спреї, спіралі і креми від комарів і інших комах.

Комплект теплого одягу - вранці на природі зазвичай буває досить прохолодно.

Тепер ви знаєте про те основне, що беруть з собою на пікнік в різних ситуаціях. За бажанням, список можна доповнити своїми пунктами, але найнеобхідніше, що взяти на пікнік, ми перерахували.

Що взяти з собою на пікнік на один день

Вирушаючи на річку або лісову галявину всього лише на кілька годин, більшість людей думають, перш за все, про те, що взяти на пікнік з їжі. І це не дивно, адже на свіжому повітрі завжди так розігрується апетит! Тому продуктів краще взяти побільше, але знову-таки, пам'ятаючи про почуття міри.

Не слід брати щось швидкопсувне, адже Сонце настільки підступно, що їжа може зіпсуватися буквально за півгодини. Класика жанру: замариноване для шашлику м'ясо, фрукти і овочі, копчена ковбаса, хліб, напої.

Крім того, розмірковуючи, що взяти на пікнік, потрібно подбати про наявність великого пледа або складних стільців і столика, а якщо пікнік проходить у води, то захопити атрибути для купання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 919 | Додав: admin | Теги: новини, Тячів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]