Пт, 2024-04-19, 21:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:55
Сили АТО відбили атаку біля Новотроїцького. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною: за минулу добу бойовики 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Увечері бойовики спробували прорвати оборону неподалік Новотроїцького.

"За підтримки бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження і знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили", - зазначили в штабі.

Також бойовики і далі інтенсивно обстрілювати українських військових в промзоні Авдіївки. Вночі терористи кілька разів відкривали там вогонь з гранатометів, зенітних установок і 82-мм мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає.

На Горлівсько-Світлодарській дузі знову під обстрілом бойовиків зі стрілецької зброї і гранатометів опинилися опорні пункти сил АТО в районах Зайцевого і Луганського.

Опорні пункти сил АТО неподалік Сокольників на Луганщині двічі було обстріляно з протитанкових керованих комплексів. На тому ж напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів по українських силах у Станиці Луганській.

На Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів обстрілювали українські позиції поблизу Широкиного, Гранітного і Гнутового.

За минулу добу зафіксовано прольоти 9 ворожих розвідувальних БПЛА.

Після півночі терористи вже 4 рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї і гранатометів вони били біля Широкиного, Авдіївки і Зайцевого.

Напередодні повідомлялося, що в зоні АТО загинули 7 українських військовослужбовців, ще 9 - зазнали поранень. Як заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, це найбільша кількість втрат за останній рік.

Крім того, бойовики збільшили кількість обстрілів українських позицій по всій лінії фронту. Були випадки використання мінометів калібром 82 мм і 120 мм і гранатометів під Авдіївкою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 713 | Додав: adminA | Теги: Атака, сили АТО, Новотроїцьке | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]