Пт, 2024-03-29, 14:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:07
Сили АТО знищили ПТРК бойовиків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Всього впродовж минулої доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по українських захисниках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Не припиняються обстріли противником позицій ЗСУ у передмістях тимчасово окупованих міст Донецьк та Горлівка. Так, ввечері бойовики двічі били по позиціях сил АТО південніше Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів калібру 82 мм. З мінометів такого ж калібру проросійські банди обстріляли українські укріплення в районі Зайцевого. А по захисниках Мар’їнки загарбники вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Світлодарському плацдармі противник тричі відкривав вогонь по укріпленнях ЗС України поблизу Луганського з озброєння бойових машин піхоти.

Неспокійно було й на Маріупольському напрямку. По Широкиному НЗФ відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів. А біля Новотроїцького бойовики знову понесли втрати. Там проросійські банди вкотре спробували нанести ураження підрозділам ЗСУ, використавши протитанковий ракетний комплекс. Однак, відкривши вогонь у відповідь, українські воїни знищили ворожий вогневий засіб.

Активізувались підрозділи російсько-окупаційних військ і на Луганщині. По опорних пунктах сил АТО під Новозванівкою противник відкривав вогонь із кулеметів, зенітних установок та озброєння БМП.

Біля Станиці Луганської окупанти били з гранатометів.

Впродовж минулої доби в зоні проведення АТО зафіксовано прольоти 6 ворожих БПЛА-розвідників.

Напередодні повідомлялося, що двоє військовослужбовців Збройних сил України потрапили в полон на Донецькому напрямку, зараз вони знаходяться в окупованому Донецьку. Крім того, двоє українських військових були поранені за минулу добу в результаті бойових дій з боку бойовиків в зоні АТО, загиблих немає.

У штабі зазначили, що противник продовжує здійснювати обстріли в темний час доби. Зокрема, у вівторок зафіксовано чотири ворожих обстрілу в Станиці Луганській, Сокольниках і Новозванівка. 

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 719 | Додав: adminA | Теги: знищення ПТРК бойовиків, сили АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]