Чт, 2024-04-25, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:17
Ситуація в зоні АТО ускладнилася. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж минулої доби ситуація в зоні проведення АТО ускладнилась, проросійські бандформування 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, із настанням темної пори доби на Маріупольському напрямку бойовики неодноразово відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі Новотроїцького із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також стрілецької зброї та гранатометів.

На Донецькому напрямку по українських захисниках біля Мар’їнки вів вогонь снайпер противника.

Позиції сил АТО в районі Авдіївки були обстріляні з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Незаконні збройні формування порушили "режим повної тиші" й на Луганщині. Там злочинці обстрілювали укріплення ЗСУ неподалік н.п. Новоолександрівка з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Раніше повідомлялося, що 5 травня в зоні проведення АТО на Донбасі були поранені двоє українських військовослужбовців внаслідок підриву на протипіхотній міні під час виявлення вибухонебезпечних предметів біля селища Славне Мар'їнського району Донецької області. На Луганському напрямі все ще дотримуються режиму припинення вогню. На Донецькому напрямі основними точками напруженості залишаються ділянки фронту на Світлодарській дузі і поблизу Авдіївки. Противник застосовував гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Ситуація ускладнилася на Маріупольському напрямі – ворог застосовував 82-мм міномети в районі Гнутового, також низку провокацій було зафіксовано поблизу Новотроїцького, Водяного, Гранітного і Широкиного.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 756 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, ситуація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]