Пт, 2024-03-29, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:09
У Дніпропетровську затримано Корбана, в УКРОПі - обшуки. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Сьогодні, 31 жовтня, у Дніпропетровську СБУ затримала лідера партії "Українське об`єднання патріотів – УКРОП" Геннадія Корбана. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної організації партії "УКРОП".

За інформацією прес-службі, наразі проводяться обшуки у батьків Корбана, а також керівників Фонду оборони країни Павла Хазана та Наталії Хазан.

Також з посиланням на народного депутата, члена політради "Українського об’єднання патріотів – УКРОП" Бориса Філатова у прес-службі зазначили, що обшуки пройшли у громадській приймальні Філатова.

"У членів партії масові обшуки. По офісах, партнерах. Корбана затримала СБУ і повезла в невідомому напрямку", – повідомив Філатов.

За словами Філатова, у затриманні Корбана брали участь 8 бійців спецпідрозділу "Альфа". Під час затримання вони не пред`явили будь-яких документів та не пояснили, на якій підставі здійснюють затримання політика і бізнесмена.

"Поки у партії немає точної інформації, де перебуває Корбан", - заявили у прес-службі.

Як повідомили в прес-центрі ГПУ "Українській правді", ГПУ та СБУ 31 жовтня провели широкомасштабну спецоперацію із затримання членів організованого злочинного угрупування.

"Відбулася широкомасштабна спецоперація, пов'язана із затримання членів організованого злочинного угрупування. До її проведення була довга, ретельна підготовка, із залученням оперативних служб - із прослуховуванням, відеоспостереженням, і т.і., якісна доказова база готується", - зазначили в ГПУ.

При цьому у Генпрокуратурі підкреслили: "Будь-якої політичної підоснови тут немає".

"Правоохоронці дочекалися закінчення місцевих виборів і в суботу проводять масштабні дії відносно цієї злочинної організації", - уточнили в ГПУ.

За даними Генпрокуратури, основна стаття, за якою проводиться перевірка і спецоперація - ст.255 КК України - діяльність організованої злочинної організації.

Також в ГПУ зазначили, що пізніше поширять інформацію, чи мають особи, в яких проводяться обшуки, причетність до якоїсь партії.

"Наразі вони обшукуються не як члени якоїсь партії, а як люди, які з боку правоохоронців об'єктивно підозрюються у діяльності злочинної організації", - підкреслили у Генпрокуратурі.

Філатов: силовики перешкоджають адвокату Корбана в оформленні заяви про викрадення лідера партії "УКРОП"

Борис Філатов повідомляє, що силовики перешкоджають адвоката Геннадія Корбана в оформленні заяви про викрадення лідера партії "УКРОП". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook ..

"Йде обшук у батьків Корбана. У нього хвора лежача мати", - зазначив Філатов.

"Не пускають адвоката для оформлення заяви про викрадення Геннадія. Нелюди", - заявив він.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: обшуки, корбан, Дніпропетровськ, укроп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]