Чт, 2024-04-25, 23:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:43
У матчі відбору Євро-2016 Україна обійшла Македонію з рахунком 2:0. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Скоп'є завершився матч 9-го туру групового етапу відбіркового турніру Євро-2016, в якому збірна Македонії приймала команду України і програла з рахунком 0:2.

Доля матчу була вирішена в другому таймі, передає УНІАН.

Українці повільно і трохи вальяжно провели перший тайм, по суті, не створивши небезпечних моментів біля воріт суперника. Але, з початком другої половини гри різко накрутили темп і почали створювати момент за моментом. У результаті, суперники грубо помилилися в своїй штрафній площі, коли рукою зіграв Жуте і пенальті на 59-й хвилині реалізував Євген Селезньов. А наприкінці гри, на 87-й хвилині, Артем Кравець забив другий гол у ворота господарів поля.

УНІАН провів онлайн-трансляцію гри, по якій можна простежити за ходом протистояння.

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції за підсумками гри з Македонією зазначив, що втрата Сергія Сидорчука і Євгена Хачеріді напередодні гри з Іспанією дуже серйозна.

"Дуже серйозна, як і втрата будь-якого гравця нашої команди. Небажана втрата таких гравців, дуже небажана. Доведеться хлопцям, які вийдуть замість них доводити, що вони сильніші", - зазначив Фоменко.

Ділячись загальним враженням про гру, тренер поскаржився: "Перший тайм був провалений. У перерві постаралися повернути хлопців у те русло, яке повинно бути. У другому таймі наші гравці змінили гру і результат".

У паралельних матчах групи збірна Іспанії розгромила команду Люксембургу - 4:0, а Словаччина несподівано програла вдома Бєларусі - 0:1.

Таким чином, у турнірній таблиці у збірної Іспанії 24 очка, Словаччини та України - по 19. Словаки випереджають команду Михайла Фоменка за рахунок кращих результатів в очних зустрічах - перемога і нічия.

У заключному турі в понеділок, 12 жовтня, збірна України зіграє з командою Іспанії в Києві, а Словаччина - з Люксембургом на виїзді.

Раніше в Черкасах завершився матч чемпіонату Європи з футболу серед молодіжних команд (U-21), в якому збірна України приймала команду Ісландії і програла з рахунком 0:1.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: Македонія, 2:0, україна, Євро-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]