Вт, 2024-04-16, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:53
У матчі відбору Євро-2016 збірна України програла іспанцям, втративши пряму путівку до Франції. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Києві на НСК "Олімпійський" завершився матч заключного 10-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна поступилася команді Іспанії з рахунком 0:1, посівши третє місце в підсумковій турнірній таблиці Групи С.

Доля матчу року для України була вирішена в середині першого тайму.

Так, на 22-й хвилині Маріо Гаспар забив гол, а ще через дві хвилини іспанці могли б збільшити перевагу, однак Сеск Фабрегас не реалізував пенальті — воротар "синьо-жовтих "Андрій П'ятов у падінні рукою зміг відбити удар.

Поєдинок Україна - Іспанія обслуговувала суддівська бригада з Сербії на чолі з Милорадом Мажичем.

Тепер, втративши нагоду отримати пряму путівку на турнір до Франції, команда Михайла Фоменка в середині листопада проведе матчі плей-оф з однією зі збірних, що також посіли третє місце в інших групах. Жеребкування плей-оф відбіркового турніру Євро-2016 відбудеться 18 жовтня в штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні (Швейцарія). Самі матчі відбудуться 12-17 листопада.

Стали відомі всі учасники чемпіонату Євро-2016 року у Франції

Напряму на турнір потрапили команди, які посіли в своїх групах перші і другі місця. Також безпосередньо їде до Франції найкраща третя команда відбору.

Учасники Євро-2016:

Франція (господиня), Ісландія, Чехія, Бельгія, Уельс, Іспанія, Німеччина, Польща, Англія, Швейцарія, Північна Ірландія, Румунія, Австрія, Італія, Португалія, Албанія, Росія, Словаччина, Угорщина (як найкраща третя збірна)

У плей-оф гратимуть збірні України (яка поступилася вдома іспанцям), Туреччини, Боснії і Герцеговини, Ірландії, Словенії, Швеції, Хорватії і Данії.

Нагадаємо, українська команда до цього зустрічалася з чинними чемпіонами Європи іспанцями чотири рази. На рахунку "синьо-жовтих" одна нічия при трьох поразках, одну з яких українці зазнали в цьому відбірковому циклі в Севільї (0:1).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, Франція, путівка, Іспанці, Євро-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]