Пт, 2024-04-19, 21:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:51
У зоні АТО - тихо. Українські військові розміновують територію. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла без порушень Мінських домовленостей.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

Українські військові продовжують надавати допомогу у відновленні інфраструктури Донбасу.

"Продовжують роботу сапери. Зокрема, сьогодні, відбувається розмінування Вуглегірської ТЕС. Після роботи військових саперів ремонтники отримають можливість відновити лінії електропередач", - йдеться в повідомленні.

Напередодні повідомлялося, що день у зоні проведення АТО пройшов без обстрілів, військові, які зареєстровані неподалік від місць несення служби, змогли проголосувати на місцевих виборах.

При цьому спікер Адміністрації президента України з питань антитерористичної операції полковник Олександр Мотузяник заявив, що вночі проти 25 жовтня, починаючи з 02.30, бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і зенітні установки проти сил АТО в районі селища Піски.

Російсько-терористичні війська продовжують активну розвідку бойових порядків сил АТО - Тимчук

Російсько-терористичні війська продовжують вести активну розвідку бойових порядків сил АТО, зокрема й за допомогою диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його інформацією, упродовж двох діб зафіксовано не менш як чотири спроби ДРГ бойовиків "просочитися" в тактичні тили українських військ.

Крім того, терористи продовжують інженерне обладнання своїх позицій й мінування місцевості.

"У районі н.п. Гранітне і на приморському напрямку (за селищем Заїченко та в районі Набережного) терористи силами декількох піхотних груп (по 20-25 чоловік кожна, загалом чотири групи) неодноразово відкривали вогонь зі стрілецької зброї по українських позиціях з "нейтральної смуги", а також вели активне спостереження за передовими позиціями сил АТО", - написав Тимчук.

Також у "зеленці" вздовж річки Сіверський Донець продовжує фіксуватися переміщення малих груп бойовиків, які зрідка відкривають вогонь зі стрілецької зброї, активно мінують "сіру" зону, проникаючи також у тактичні тили сил АТО, додав він.

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 760 | Додав: adminA | Теги: розмінування, зона АТО, українські військові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]