Пт, 2024-04-26, 03:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:56
В Криму росіяни вже не хочуть відпочивати
Інші останні Новини російської федерації

Крим стрімко втрачає популярність у російських туристів, які віддають перевагу відпочинку за кордоном або в Сочі. Про це пише російська газета КоммерсантЪ.

"Продавці авіаквитків уже зафіксували падіння попиту до 25% на перельоти до Сімферополя з боку самостійних мандрівників. Туроператори чекають, що в 2017 році зупиниться зростання і в організованому туризмі. Спробувавши відпочивати в Криму, росіяни віддають перевагу більш розвиненій інфраструктурі Сочі", - зазначає видання.

Комерційний директор російської компанії "Зв'язковий-Тревел" називає зниження очікуваним. "Ми прогнозували цей ефект за підсумками торішнього літнього сезону: інфраструктура півострова поки що не дає такої ж якості сервісу, як звичні для росіян Туреччина і Єгипет, і багато мандрівників, побувавши в Криму, вирішили, що ще не готові обирати його для регулярного відпочинку", - пояснив він.

В інших компаніях також відзначають падіння популярності Сімферополя.

Нагадаємо, в 2015 році веб-камери зафіксували "мертвий" курортний сезон у Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: росіяни, не хочуть відпочивати, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]