Пт, 2024-04-19, 11:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:01
Виставка "Військово-польовий Арт" відкривається у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Музеї історії міста Києва за підтримки асоціації "Україна - Франція" з 14 по 30 жовтня 2015 року проходитиме виставка "Військово-польовий Арт", передає "Укрінформ".

У проекті "Військово-польовий АРТ" беруть участь 26 митців народно-ужиткового мистецтва України з 11 областей. Проект спрямований на те, щоб накласти прояви українського народного мистецтва на предмети, які мають суто військове походження - амуніція, обладнання, засоби, привезені із зони АТО. Всі артефакти пройшли горнило військових подій, були зібрані і привезені до Києва, а звідти направлені індивідуально кожному майстрові.

Серед майстрів є учасники АТО, які проходять службу безпосередньо в зоні бойових дій.

Восени асоціація "Україна - Франція" також планує проведення виставок із залученням бійців батальйону "Золоті ворота" та інших підрозділів ЗСУ, прикордонників, МВС, волонтерів, членів їхніх родин. В рамках виставки "Військово-польовий Арт" планується проведення майстер-класів з розпису, різьби, вишивання. Також планується провезти виставку усіма регіонами України.

"Асоціація "Україна-Франція" протягом багатьох років проводить та сприяє різноманітним культурно-гуманітарним акціям, які спрямовані на тісніші відносини між двома країнами - Україною та Францією. Надто ж у її неформальному прояві: художні виставки, пленери-симпозіуми, круглі столи та конференції, фестивалі, тижні культури за участю французьких та українських інтелектуалів, побратимські взаємини між містами та багато іншого", - йдеться в повідомленні.

Раніше у Києві пройшла виставка "Волонтер Експо". Волонтери та підприємці показали на ній старі зразки зброї, бойові якості яких вони зуміли поліпшити.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: виставка Військово-польовий Арт, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]