Чт, 2024-04-25, 09:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:11
Ворог тримає важку техніку напоготові - Лисенко. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Противник продовжує повітряну розвідку та тримає близько до лінії зіткнення важку техніку.

Про це сьогодні, 4 жовтня, заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у Києві.

"Уже третю добу поспіль на сході України зразково дотримуються режиму припинення вогню. Водночас незаконні збройні формування ведуть незаконну повітряну розвідку місць дислокації українських військових", - сказав він.

За його словами, на фоні того, як українська сторона неухильно виконує пункт мінських домовленостей щодо відведення озброєння і техніки, противник продовжує зберігати присутню важку техніку у безпосередній близькості до лінії розмежування.

У цьому зв'язку Лисенко послався на черговий звіт спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

"Безпілотний апарат спецмісії вчора зафіксував танки бойовиків так званої "ДНР" неподалік лінії розмежування на схід від Маріуполя", - сказав він.

"Незважаючи на відносну близькість ворожої техніки до лінії зіткнення, немає причин для хвилювання, адже українська лінія оборони надійно укріплена, особливо на Маріупольському напрямку. У разі необхідності наші військові зможуть дати гідну відсіч ворогу", - запевнив речник АП з питань АТО.

Двоє українських військових підірвалися на розтяжках на донецькому напрямку в зоні АТО, загиблих за минулу добу немає.

"Вчора двоє українських військовослужбовців дістали поранення в результаті підриву на розтяжках, при виконанні завдань. Це сталося на південь від Мар`їнки. Загиблих у лавах сил АТО в результаті бойових дій немає", - відзначив він.

Представник Адміністрації президента нагадав, що вже вчора українська сторона приступила до відведення озброєння калібром менше 100 мм від лінії розмежування.

Тим не менш, ОБСЄ виявила важку техніку терористів під Маріуполем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 793 | Додав: adminA | Теги: Лисенко, ворог, важка техніка напоготові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]