Пт, 2024-03-29, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:07
За добу на передовій загиблих і поранених немає. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

У зоні бойових дій за минулу добу загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.

Про це на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Припинення вогню дотримується. Вчора обстрілів наших позицій не було, і в результаті відсутності активних бойових дій жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений", - сказав Лисенко.

Крім того, він повідомив, що на військових складах почали видачу зимової форми одягу для особового складу Збройних сил України.

"Військові склади почали видачу теплої уніформи нового зразка. Всі розміри одягу в наявності - форми достатньо, щоб забезпечити всіх бійців. Видача речей відбувається по справедливості - з передової, в тил. Крім теплих штанів і курток військовослужбовці отримують зимову натільну білизну, шкарпетки і спальні мішки", - сказав Лисенко.

Раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що цього року на 100% створено запас зимової форми одягу для військовослужбовців. За його словами, військові перейдуть на зимову форму одягу до 15 жовтня.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 757 | Додав: adminA | Теги: Доба, поранені немає, загиблі, передова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]