Пт, 2024-03-29, 07:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
За добу в зоні АТО втрат серед українських військових немає. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні АТО втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій і обстрілів жоден з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений", - сказав він.

За його словами, були зафіксовані поодинокі і короткотривалі обстріли позицій ЗСУ з боку бойовиків.

"На Луганському напрямку бойовики застосували стрілецьку зброю та гранатомет, це сталось поблизу Новозванівки. На Донецькому напрямку єдиним порушенням перемир`я був 15-хвилинний обстріл зі стрілецької зброї та гранатометів в районі Авдіївки. Інші чотири провокації відбулись на Маріупольському напрямку. Зокрема, бойовики, що розташовані неподалік села Комінтернове, стріляли із зенітної установки та гранатометів по позиціях сил АТО біля Водяного, а також з гранатометів по українських військовослужбовцях біля Талаківки", - поінформував Лисенко.

Як повідомлялось, штаб АТО зафіксував за добу 6 обстрілів з боку бойовиків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 632 | Додав: adminA | Теги: Доба, втрат українських військових немає, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]