Чт, 2024-04-25, 17:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:03
Зарплати поляків і "заробітчан" у Польщі планують зрівняти
Інші останні Новини Європейського Союзу

Уряд працює над поправками до закону про працевлаштування, згідно з якими іноземці повинні отримувати таку ж зарплату, як поляки. Про це, посилаючись на польське видання Rzeczpospolita, повідомляє Польське радіо.

У 2017 році наберуть чинності поправки до закону про працевлаштування, над якими на даний момент працює польський уряд. Зміни будуть введені згідно з директивою ЄС.

Видання також зазначає, що буде запроваджено додаткові види дозволів на роботу: дозвіл на сезонну роботу терміном на 8 місяців і короткочасний дозвіл на роботу терміном на 6 місяців.

Щороку польські роботодавці наймають на роботу близько 550 тисяч працівників з-за кордону, переважно з України. Найчастіше це стосується будівельної та сільськогосподарської сфер.

Іноземці заповнюють пробіл, що утворився через масові виїзди поляків на заробітки до Західної Європи. На думку видання, після запровадження змін число іноземних працівників у Польщі може знизитися.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 706 | Додав: adminA | Теги: зарплати поляків і заробітчан, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]