Пт, 2024-04-19, 20:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:34
Акція на захист Тимошенко проходить біля Генпрокуратури
Інші останні Політичні новини
$IMAGE1-left$Біля Генеральної прокуратури зібралося близько 20 осіб на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Мітингувальники встановили скріплені між собою три коробки. На них поставили коробку із портретом Віктора Януковича: "Головне страховище України", пише Gazeta.ua.

Також на коробках прикріплені маленькі плакати із зображенням Януковича, а на одному із них він поруч із відеокамерою із підписом "Ненаглядная".

Також люди принесли великий транспарант із зображенням Гітлера, Сталіна, Лукашенка та Януковича із написом "Diсtator".

За правопорядком стежать 10 міліціонерів. Судовий виконавець зачитав "бютівцю" Юрію Одарченку постанову Окружного апеляційного суду про заборону проведення мітингів під будівлею Генпрокуратури, яка датована 17 вересня. Однак і після цього учасники мітингу не розійшлися.

Нагадаємо, минулого тижня в Інтернеті з’явилося відео із палати Тимошенко у лікарні Укрзалізниці. Тимошенко підтвердила справжність цього відео. При цьому вона відмовилась від лікування в умовах постійного відео спостереження і просила перевести її до Качанівської колонії. Пенітенціарна служба наразі проводить перевірку, як це відео опинилося в Інтернеті.

Опозиція вимагає від генпрокурора Віктора Пшонки порушити кримінальну справу і розпочати процедуру розслідування стосовно цього інциденту. Сьогодні, 22 жовтня, лідери Об’єднаної опозиції принесли відповідну заяву до Генпрокуратури.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: акція, ГЕНПРОКУРАТУРИ, Захист Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]