Чт, 2024-03-28, 22:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Перед судом американського міста Х'юстон (штат Техас) постали семеро заарештованих у рамках нового "шпигунського скандалу".
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



6 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +19...+21 градус.




У Швеції розгорівся гучний скандал навколо роботи відомої художниці і фотографа Елізабет Ольсон Валін, представленої на одній з виставок у Белграді.




Пасажири, які летять не в день страйку, наскільки це можливо, не мають потерпати від його наслідків, йдеться у рішенні суду.


Представники бізнесу в Україні за підсумками третього кварталу 2012 року поставили рекордно низьку оцінку бізнес-клімату та умовам ведення господарської діяльності в країні - 2,14 бала (з п'яти), що є найнижчим показником від 2008 року



Сенат парламенту Казахстану прийняв Закон "Про ратифікацію Договору про зону вільної торгівлі".


Екс-прем'єр Юлія Тимошенко посіла третє місце серед претендентів на Нобелівську премію Миру. Афганська борець за права людини та права жінок Сіма Самар є найсерьйознішою кандидаткою на цьогорічну Нобелівську премію.



У Харкові завершився поєдинок другого туру групового раунду Ліги Європи, в якому місцевий "Металіст" приймав віденський "Рапід". Підопічні Мирона Маркевича здобули досить важку перемогу.


Бізнес не вірить у можливість поліпшення інвестиційного клімату в країні після парламентських виборів. Згідно з опитуванням, проведеним "Європейською бізнес асоціацією", більш ніж 50% підприємців очікують лише погіршення умов своєї роботи.


Список найбільш високооплачуваних працівників в Україні очолюють керівники вищої ланки, IT-фахівці, менеджери з продажу і кадровики. Найбільше за рік зросли зарплати цих фахівців у сфері мережевої торгівлі, в банках і на виробництві.

 

 

"Официальная зарплата у музыкантов невелика. Однако ведущие корифеи сцены зарабатывают миллионы - благодаря зарубежным концертам.