Пт, 2024-04-19, 09:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Голова закарпатской деревни Ратовцы рассказала, что в Киеве на специализированной выставке вышла на людей, которые занимаются альтернативной электроэнергией - и вперед.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Журналисты спросили ученных, которые занимаются разработкой квантовых компьютеров: атом, электрон или фотон - это то, что движется, а поэтому как заставить эти элементарные частицы быть стабильными носителями какой-то информации?




Украинские журналисты спросили Яна Томбинского, так правильно ли мы поняли - саммит "Украина - ЕС" может и не состояться, ведь времени остается мало.



Посол ЕС в Украине Ян Томбинский впервые встретился с прессой. Во время своей встречи он прокомментировал политическую жизнь страны.



"Наша песня хороша, начинай сначала". Так можно охарактеризовать проект Условий приема на 2013 год, который обнародовало Министерство образования и науки, молодежи и спорта.




У неділю, 21 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/с, температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +15...+17 градусів.



У переговорах за погодженням мажоритарних кандидатів від опозиції і "УДАРу" в столичних округах спрацював принцип здорової конкуренції.



Довгострокові спостерігачі від ОБСЄ за виборами в Україні підтвердили у своєму звіті обмеженість обсягів висвітлення кампанії в новинах та інформаційних випусках, зокрема, на найбільш популярних телеканалах.




СБУ не встановила причетність представників опозиції до вчинення терористичних актів в Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі.



Голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк визнає, що при нинішньому Президенті опозиції, у разі її перемоги на виборах, буде важко сформувати уряд.








Автобус, що перевозив студентів, перекинувся на трасі Ізех-Лордеган, в 500 км на північний захід від Тегерана.




Чотиримісний літак прямував за маршрутом с. Майське Синельніківського району Дніпропетровської області до аеродрому Тобаско, м. Євпаторія.



Спостерігачі зафіксували у сина прем'єр-міністра, кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Олексія Азарова більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії.





2012-й рік увійде в трійку найтепліших років в Україні за весь період метеоспостережень, які ведуться у Києві з 1881 року.



У Києві обрали найвродливішу дівчину, яка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі – "Міс Всесвіт". У столичному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт - 2012".