Чт, 2024-03-28, 14:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



24 жовтня в Києві хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ, удень без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +8...+10 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-10-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Учасник ініціативної групи "Першого грудня" кардинал Любомир Гузар вважає, що громадськість повинна бути готова до виборів, аби не просто проголосувати, а зробити свій вибір, бо виходити на вулиці після виборів — пізно.






Гонконг вперше з грудня 2009 року провів валютну інтервенцію, щоб зупинити зміцнення свого долара до американського.



Опозиція вимагає від прем’єр-міністра доповісти, скільки коштів є на єдиному казначейському рахунку, скільки не вистачає для заробітних плат бюджетникам та який реальний дефіцит держбюджету.




Студентка з Техасу раптово прославила себе і свою собаку, знявши про домашнього улюбленця відео про важкий ранок у будній день. У ролику пес Дадлі збирається на роботу, немовби він - чоловік середніх років.



Кандидат на посаду голови МЗС Грузії Мая Панджікідзе 23 жовтня заявила про готовність нової влади країни почати процес нормалізації відносин з Росією, але не за рахунок поступок з боку Тбілісі в питанні Абхазії та Південної Осетії.




На сьогодні 4,7 мільйона українців працюють нелегально. Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко під час міжнародного форуму "Україна: Проект розвитку".

Основною проблемою нинішніх парламентських виборів на відміну від виборів 2002 року, коли парламент також обирався за змішаною системою, став підкуп, а не адміністративний ресурс, вважає голова правління Комітету виборців України (КВУ) Олександр Черненко.





У Донецьку, на "Донбас Арені", сьогодні відбудеться поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів між лідерами квартету Е - "Шахтарем" і чинним переможцем найпрестижнішого клубного турніру континенту лондонським "Челсі".



Вартість квитків на ювілейні концерти групи The Rolling Stones в залі O2 Arena, які відбудуться у британській столиці 25 і 29 листопада, сягає 15 400 фунтів (25 тисяч доларів).



Уже не раз сказано о вреде курения. Но не только сигарета, но и само желание выкурить ее могут дорого обойтись.



Верховний комісар ООН у справах біженців глибоко стурбований зникненням російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва в Києві. Про це йдеться в офіційній заяві на сайті Агентства ООН у справах біженців.