Сб, 2024-04-20, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Віце-президент Національного фонду демократії Надя Дюк заявила, що Україна добре навчилася технічно проводити вибори, щоб закордонні спостерігачі не бачили масових порушень у день голосування.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Греблю поблизу міст Муначі, Літтл Феррі і Карлштадт на півночі штату Нью-Джерсі вранці 30 жовтня прорвало потоками води. У результаті прориву дамби всі три населені пункти виявилися затоплені: рівень води там сягає від 1,2 до півтора метра.

В гражданской сети «Опора» отметили системное использование административного ресурса и подкупа избирателей, которые имели значительное влияние на выборы. Наблюдатели также зафиксировали фотографирование бюллетеней в кабинках, что может свидетельствовать об организованном подкупе избирателей.


31 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі й вранці невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +4...+6 градусів.


Один з лідерів Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко заявляє, що єдиний вихід із ситуації в "проблемних окружкомах" - самостійний підрахунок голосів Центральною виборчою комісією, повідомили у прес-службі Томенка.



На Волині кандидат-мажоритарник від опозиції в одномандатному окрузі №21 Ігор Гузь зі своїми соратниками оголосив голодування на знак протесту проти нечесного підрахунку голосів



На всіх проблемних виборчих округах практикується одна й та сама схема фальсифікацій. Про це розповів глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, відвідавши у понеділок кілька ОВК Києва.

Андрій Іллєнко набирає 472, а Герега - 449. Він перемагає по місту, а вони все нам доводять!.. Це через те, що вона не перемагає, нас тут тримають... Хочемо Вам також довести, що Віктор Янукович ніяк не виграє 40%. У нас всі дані з мокрими печатками", - повідомила заступник голови дільничної комісії №342 Степанова.




Авторитетний французький футбольний журнал France Football оголосив список претендентів на "Золотий м'яч", що складається з 23-х футболістів.



Саме латвійська компанія стала постачальником другої бурової "вишки бойка", а власником постачальника першої є "бомж" із Латвії. Крім того, "вишками Бойка" зацікавилася також прокуратура Великобританії.




За попередніми даними Центрвиборчкому, кандидати від Партії регіонів можуть отримати понад 115 депутатських мандатів у мажоритарних округах.





Жертвами урагану "Сенді", що обрушився на східне узбережжя США і Канади в ніч на вівторок стали, щонайменше, 13 осіб.




За попередніми даними ЦВК, 117 депутатських крісел дістається регіоналам, 45 - самовисуванцям, 40 - ГО "Батьківщина", 11 - свободівцям і 5 - "УДАРовцам".


Міжнародні організації, зокрема, спостерігачі Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Парламентської Асамблеї Ради Європи та Парламентської асамблеї НАТО не задоволені процесом виборів до Верховної Ради в Україні.