Пт, 2024-04-19, 04:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Як відомо, з цього ж округу від Партії регіонів балотується Олександр Пресман. Раніше він визнавав, що має, крім українського, паспорт США.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


29 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий дощ, удень сильний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +3...+5 градусів.



Дніпропетровська облорганізація УДАРу заявляє про системні порушення під час виборів в області. Про це на прес-конференції в неділю повідомив керівник юридичної служби обласного штабу партії В’ячеслав Шестириков.



У Броварській окружній виборчій комісії у неділю, 28 жовтня, сталася бійка, повідомляє громадська організація "Наступ", оприлюднюючи у мережі YouTube відео.



У Дніпропетровську, Харкові, на Харківщині та Чернігівщині регіональні відділення КВУ та громадський рух "За чесні вибори" виявили численні випадки "горілчаного" підкупу виборців.



В Об'єднаній опозиції "Батьківщина" вже зареєстрували понад 1 тис. порушень під час голосування. Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник Юридичного управління центрального штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Павло Петренко.



Космічний апарат Cassini ("Кассіні"), що працює у даний момент біля Сатурна та його супутників, зафіксував масштабну атмосферну бурю на Сатурні, викликану різким і значним перепадом тиску і температури.




23-й за цей рік тропічний шторм "Офель", що налетів на Філіппіни, в суботу покинув цю країну.



Китайські науковці отримали можливість трохи краще роздивитися Всесвіт. У Шанхаї побудували найбільший в Азії і четвертий за потужністю в світі повноповоротний радіотелескоп.



Окружний адміністративний суд Києва в суботу, 27 жовтня ввечері, виніс рішення про заборону проведення будь-яких масових заходів, крім державних, у центральній частині міста до 12 листопада включно.




Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявляє, що Європа занепокоєна протіканням виборів в Україні.