Пт, 2024-04-26, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У
Тараса Постныкова спросили, поскольку вы - сын заслуженных артистов Украины, ваше будущее было определено еще с детства?
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У понеділок, 22 жовтня, в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі й зранку туман, вітер західний, 3-8 м/с, температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +16...+18 градусів.




Парасольки, корвалол, музика Прокоф'єва та групи "Бутирка", морозиво за 15 копійок, "Смерть жукам", поросята, овес для коней.



Бухгалтер ветеринарної клініки з міста Дивногорськ Красноярського краю Ніна Алексєєнко - автор слів пісні "Не висовуйся, дочко", яку співає Алла Пугачова. Проте співачка не питала дозволу у Алексєєнко і не заплатила їй за вірші.




Європейці сподіваються, що численні демонстрації зможуть змусити чиновників відмовитися від заходів економії.


Громадська культурна асоціація "Боніфаціанська академія" вручила Євгенії Тимошенко міжнародну премію Боніфація VIII, присуджену її матері - екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка через ув'язнення у в'язниці не змогла бути присутньою на цій церемонії в Римі.




Щонайменше 11 осіб загинули і 35 отримали поранення в суботу, 20 жовтня, під час вибуху на одній з ринкових площ в Багдаді.




У соборі Люксембурзької Богоматері відбулася головна весільна церемонія з нагоди весілля принца Гійома та бельгійської графині Стефані де Ланнуа.




Прем'єр Канади Стівен Харпер різко розкритикував уряд Віктора Януковича за переслідування і погрози на адресу політичних опонентів.



У Службі безпеки України поки не змогли ні підтвердити, ні спростувати факт викрадення в Києві російського активіста Леоніда Развозжаева, оголошеного в РФ у федеральний розшук у зв'язку з кримінальною справою про підготовку масових заворушень.



До Києва  20 жовтня, на прохання предстоятеля Української православної церкви Володимира зі святої гори Афон доставлено мощі великомученика Пантелеімона Цілителя.