Пт, 2024-03-29, 07:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



4 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +19...+21 градус.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Національна збірна України втратили відразу три позиції в рейтингу ФІФА за підсумками минулого місяця. В оновленому сьогодні, 3 жовтня, табелі про ранги поки що команда Олега Блохіна посідає 42-е місце.




Понад 50% громадян України вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку, свідчать дані Всеукраїнського соціологічного дослідження.



ПАРЄ розібралася з визначенням терміна "політичний в'язень" і попросила країни Ради Європи надалі враховувати це визначення в юридичних розглядах.




Молдовські депутати з правлячої парламентської коаліції зажадали, щоб Росія повернула Румунії золотий запас, вивезений під час Першої світової війни.



Європарламент перервав місію спостереження в Україні, яку здійснювали колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс.



Верховна Рада ухвалила зміни до закону про відеоспостереження на виборчих дільницях. За відповідний законопроект проголосували 263 картки народних депутатів.





За січень–серпень 2012 року зареєстровано 1 млн 318,1 тис незайнятих громадян.



Верховна Рада України встановила штрафи за приховання факту отримання іноземного громадянства. За закон про внесення змін до деяких законів проголосували 264 депутати.




Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко закликає правоохоронні органи розслідувати факти підкупу виборців у мажоритарних округах.



Верховна Рада дозволила іноземним громадянам та підприємствам з іноземним капіталом купувати землю несільськогосподарського призначення.