Пт, 2024-03-29, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Організація Об'єднаних Націй у своєму звіті "State of the World's Cities 2012/2013" проінформувала, що Київ - єдине "доброзичливе" і успішне місто України.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Невміння опозиції домовитися в рази підвищує шанси на перемогу майже в усіх столичних округах "регіоналів" та їхніх явних і прихованих союзників.



Державна казна порожня, тому Національний банк України надрукував 1 млрд грн, щоб дотягнути до кінця виборчої кампанії, заявив голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



Єврокубковий тиждень традиційно закінчується в четвер, матчами Ліги Європи. Сьогодні поєдинки третього туру групового раунду турніру проведуть "Дніпро" і "Металіст".



Мінімальні ціни на міцний алкоголь в Бєларусі 25 жовтня були підвищені більш ніж в півтора рази. Постанову про збільшення вартості спиртного міністерство економіки республіки випустило 18 жовтня.




Активіст російської опозиції заявив, що йому три дні не давали їсти і ходити в туалет і погрожували вбити дітей, в результаті чого він обмовив себе. "Це як у 1937-му - серйозно", - вважає Георгій Сатаров.



26 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень +7...+9 градус.



Ціни на пшеницю на світових ринках зростають в середу після того, як надійшло підтвердження заборони України на вивезення зерна з країни.



Фізики та інженери, які беруть участь у спорудженні гігантського 25-метрового телескопа "Магеллан" у чилійській обсерваторії Лас-Кампанас, 24 жовтня завершили складання найбільшого у світі дзеркала площею в два тенісних корти.



Підготовку до виборів практично завершено. Почав працювати інтернет-портал, за допомогою якого в режимі онлайн можна буде стежити за голосуванням. Для цього на виборчих дільницях встановили більш як 70 тисяч веб-камер.





Київське "Динамо" не зуміло на виїзді втримати нічийний рахунок у поєдинку третього туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Порту".