Пт, 2024-04-19, 17:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Кандидат-самовисуванець Петро Порошенко не залишає шансів своїм конкурентам на окрузі у Вінницькій області.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-10-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




30 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, дощ із мокрим снігом, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +3...+5 градусів.





Спостерігачі ENEMO відзначають більшу кількість порушень на виборах в Україні, порівняно з попередніми виборами.




Минулими вихідними відбувся 13-й тур української Прем'єр-ліги. Криза київського "Динамо" набирає ознак системної.




У Києві на 8 з 13 округів та у Полтавській області у 7 з 8 округів на парламентських виборах перемагають представники Об'єднаної опозиції "Батьківщина".


У кримському відділенні КВУ також висловили занепокоєння з приводу значного затягування в кримських мажоритарних округах оприлюднення даних про кількість виборців, що проголосували.





Буревій "Сенді" наближається до берегів США, змушуючи кандидатів у президенти скасовувати свої виступи. Президент Барак Обама провів відеонараду з головами рятувальних служб, обговорюючи підготовку до негоди.





У Японії збираються переглянути підхід до прогнозування землетрусів.





Набирає обертів міжнародний скандал навколо пожежі на збройному заводі в Судані.


Восени 2011 року Державне агентство України з питань кіно відібрало 37 кінопроектів, які повинні були отримати фінансову підтримку. У списку опинився фільм російського кінорежисера Олексія Германа-молодшого "Під електричними хмарами".



Гражданская сеть "ОПОРА" переносит пресс-конференцию относительно обнародования своего подсчета голосов на выборах в Верховную Раду. Об этом сообщает пресс-служба движения.


В неділю, 28 жовтня, о 20:00 в Україні завершилося голосування виборців на парламентських виборах і розпочався підрахунок голосів. Ці вибори вперше з 2002 року проходили за змішаною системою - 225 народних депутатів оберуть за партійними списками і 225 - в одномандатних виборчих округах.