Сб, 2024-04-20, 16:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Уже на початку 2013 року в Україні за долар даватимуть 10 гривень. Про це заявив екс-міністр економіки Сергій Терьохін.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Місія Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) занепокоєна непрозорістю роботи окружних виборчих комісій в Україні та великою кількістю замін у дільничних виборчих комісіях



Рівно рік тому за особистою вказівкою Віктора Януковича було кинуто за ґрати лідера опозиції Юлію Тимошенко. Таку заяву поширила Об’єднана опозиція "Батьківщина".



Лауреатом нобелівської премії з літератури 2012 року став китайський 57-річний письменник Мо Янь, який "із галлюцинаторним реалізмом об'єднує народні казки, історію та сучасність".




Висока явка виборців 28 жовтня, під час парламентських виборів, може запобігти масовій фальсифікації результатів волевиявлення громадян.



Офіцер ВМС Канади Джеффрі Пол Ділайл, який напередодні зізнався в шпигунстві на іноземну державу, - ймовірно, Росію - отримував за свою діяльність по 3 тисяч доларів щомісячно.



12 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий дощ, на ґрунті заморозки 0...-2 градуси, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +9...+11 градусів.



Лише 3,5% українців готові протестувати проти згортання демократії в країні. Про це свідчить соцопитування, проведене Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.



Приватні та державні інвестори активно збільшують вкладення в золото. Активи біржових фондів, що інвестують в дорогоцінний метал, досягли нового рекорду, перевищивши 2,5 тис тонн.



Поєдинок чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Володимира Кличка з поляком Маріушем Вахом, який відбудеться 10 листопада, пройде за повного аншлагу.