Ср, 2024-04-24, 20:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



25 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +8...+10 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-10-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"За останні два з половиною роки ситуація в Україні змінилася, але не на краще", - пише Андерс Аслунд, старший науковий співробітник Інституту міжнародної економіки імені Петерсона, в своїй статті у Foreign Policy.



Голова місії ENEMO із спостереження за парламентськими виборами в Україні Петер Новотний висловлює стурбованість тим, що відповідальні за проведення виборів органи не прислухаються до рекомендацій спостерігачів.




В опублікованому сьогодні, 24 жовтня, рейтингу рівноправності статей, який складений Світовим економічним форумом (СЕФ), Україна посіла 64-те місце.




Fitch прогнозує середньорічну інфляцію в Україні 2,2% в 2012 році і 6,5% в 2013 році. Про це йдеться в матеріалах сьомої щорічної конференції Fitch в Україні,



Учора, 23 жовтня, окружні виборчі комісії отримали комплекти бюлетенів для виборів народних депутатів 28 жовтня. Більшість членів комісії побачать ці документи вперше - Центрвиборчком відмовився від їхньої презентації в ході кампанії.



У Європейській комісії "За демократію через право" Ради Європи (Венеціанській комісії) жалкують, що ухвалений закон України про внесення поправок до закону "Про прокуратуру" не було передано їм для оцінки, і побоюються, що ця реформа має "косметичний" характер.



Українські телеканали висвітлюють передвиборну кампанію однобоко, роблять замовні сюжети й активно піарять владу. Про це свідчать результати дослідження громадських моніторингових організацій "Відкриті новини заради чесних виборів"




Ізраїльські науковці дійшли висновку, що куріння кальяну призводить до зниження концентрації уваги у водіїв, що підвищує ризик виникнення аварійних ситуацій на 40%.

На проблеми з виплатами або неповні виплати скаржаться студенти 17 навчальних закладів (у Дніпропетровську, Харкові, Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Луганську та Чернігові).





Чемпіон України, донецький "Шахтар" вийшов в одноосібні лідери групи Е Ліги чемпіонів. Підопічні Мірчі Луческу в прекрасному стилі на "Донбас Арені" обіграли чинного переможця турніру - лондонський "Челсі".