Пт, 2024-03-29, 03:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Хімічна лабораторія на борту американського марсохода Curiosity проаналізувала мінеральний склад марсіанського ґрунту і з'ясувала, що ґрунт Червоної планети схожий за складом з вулканічним туфом на Гаваях.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Доходи можна розділити на два види: пасивн
і та активні. Якщо ви ходите на роботу, або займаєтеся бізнесом, то ваші доходи від цієї діяльності є активними, тобто ви здобуваєте їх самі, своєю працею.



Глобальне потепління в найближчі 40 років призведе до того, що в багатьох регіонах світу традиційні сільськогосподарські культури перестануть давати врожай, що дозволяє прогодуватися.


Президент України Віктор Янукович дуже постарався створити враження, що парламентські вибори в неділю пройшли вільно і демократично. Однак іноземні спостерігачі не дозволили себе ошукати"






Президент США Барак Обама скасував святкування Хелловіну в Білому домі через шторм "Сенді", який продовжує рух углиб країни.




1 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +8...+10 градусів.



Знищення зелених зон, що погіршує життя киян, буде тривати доти, доки щурів дерибанних не буде вигнано з Київради, а Верховна Рада не прийме закон про мораторій на ущільнювальну забудову в столиці.


Комісар Європейського союзу з юстиції, фундаментальних прав і громадянства, Вівіан Редінг, у відповіді на лист держсекретаря Іспанії у справах ЄС Ініго Мендеса де Віго підтвердила, що "офіційна позиція" Єврокомісії така, що в разі отримання незалежності Каталонія залишиться за межами ЄС.


Нинішні вибори називають іспитом для України. Якщо вибори виявляться недемократичними, відносини Києва з ЄС можуть погіршитися. Росія тим часом обіцяє знизити ціни на газ, якщо Україна віддасть перевагу Митному союзу перед інтеграцією до ЄС.




Відкрите питання. Від 1 тис. до 2 млн. грн. коштує життя українця. Розкид цін обумовлений відсутністю єдиної методики оцінки



Україна у щорічному рейтингу процвітання країн світу інституту Legatum зайняла 71 місце з 142. У той же час Росія і Білорусь - наші найближчі сусіди - демонструють куди кращі показники (66 і 65 місця відповідно).





Перебіг виборчого процесу на Донбасі виявив невпевненість Партії регіонів у своєму авторитеті і граничну неповагу до власного базового електорату.




Двадцять третій фільм бондіани "007: Координати" Скайфолл "(Skyfall), що стартував у світовому прокаті 26 жовтня, зібрав за перші вихідні 77,7 мільйона доларів.