Пт, 2024-03-29, 07:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Во Львове артист Вилли Токарев перед входом в Оперный давал автографы и становился фотографироваться.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У п'ятницю ЦВК скасувала реєстрацію 49 мажоритарних кандидатів. У тому числі знявся колишній мер Києва Олександр Омельченко, який балотувався кандидатом у депутати в столичному мажоритарному окрузі №220.



Сейчас многие страдаю от кашля, а поэтому напоминаем вам — лечить его стоит только тогда, когда он
теряет свой первоначальный защитный характер



Щонайменше, 19 людей загинули і ще близько 1,5 тисяч рибалок пропали безвісти під час тропічного шторму на розташованих на південь від Бангладеш островах, повідомили в четвер в бангладеській поліції.



Міжнародний валютний фонд (МВФ) попри прогрес щодо заспокоєння ринків, досягнутий за останні три місяці у зоні євро, попереджає європейські банки про наявність "великого ризику" для світової фінансової стабільності у зв’язку з витоком капіталу.




Непрекращающийся кашель может сигнализировать и о раке легких, и о сердечной недостаточности




Фізики зробили подарунок шанувальникам кінотрилогії "Матриця" - фактично винайшли ту саму червону пілюлю, яка допомогла її героєві позбутися ілюзії звичного світу і зануритися в непривабливу реальність, створену машинами.


Наближеним до влади олігархам намагаються прозоро натякнути про зміну в розкладі сил у країні. Під пильну увагу податківців потрапили підприємства "СКМ Фінанс" Ріната Ахметова, а також "Стирол" і сіверськодонецький "Азот" Дмитра Фірташа.


В Осло Норвезький Нобелівський комітет 12 жовтня оголосив лауреата Премії миру. Лауреатом премії став Європейський Союз. Нобелівська премія миру вручається за досягнення в галузі зміцнення миру. Це 24-й випадок в історії, коли Нобелівська премія вручається не людині, а організації.


Верховний представник Євросоюзу з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон і комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле закликають владу України негайно розв'язати проблеми рівного доступу кандидатів до ЗМІ та прозорості в діяльності ЦВК.



13 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, уночі й зранку місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0...-5 градусів, удень +11...+13 градусів.



Сьогодні ввечері збірна України проведе свій другий поєдинок у рамках кваліфікаційного раунду ЧС-2014. Суперником українців стане збірна Молдови.



11 жовтня в результаті проведення пошукових робіт на Київському водосховищі у Вишгородському районі Київської області поблизу острова Голодний було виявлено  ​​перевернутий човен і тіло одного з рибалок.




Римська влада ухвалила рішення в 2013 році відкрити для відвідин туристами історичну зону в районі площі Торре Арджентіна.