Чт, 2024-04-25, 03:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
Без дозволу Пугачова заспівала вірші бухгалтерки із Сибіру
Інші останні Новини світу
Навколо примадонни російської естради розгорається скандал. Бухгалтер ветеринарної клініки з міста Дивногорськ Красноярського краю Ніна Алексєєнко - автор слів пісні "Не висовуйся, дочко", яку співає Алла Пугачова. Проте співачка не питала дозволу у Алексєєнко і не заплатила їй за вірші, повідомляє телеканал НТВ.

Пугачова цю ситуацію коментувати не поспішає, звинувачуючи журналістів НТВ, що розкопали цю історію, в безпардонності і настирливості.

"Я з вами по-хорошому, а ви як завжди - настирливо і безпардонно. Це буде вам дуже дорого коштувати!" - заявила співачка.

За словами Алексєєнко, її вірші потрапили до Пугачової після того, як вона разом з родичами, що проживають в Москві, відвідала офіс Крістіни Орбакайте, де залишила книгу зі своїми віршами.

Вірш викладений на сторінці Алексєєнко на поетичному порталі "Стихи.ру", та й на офіційному сайті Алли Пугачової вказано авторство віршів цієї пісні.

Адвокати з авторських прав заявили телеканалу, що Алексєєнко повинна вимагати авторської винагороди і якщо не вдасться залагодити справу до суду, то подавати позов.

Згідно із законом про авторське право, Пугачова повинна була укласти з Алексєєнко договір і виплачувати від 60 тис. рублів в місяць.

У свою чергу, відомий співак Дмитро Маліков вважає, що бухгалтер з Дивногорська повинна бути щаслива вже від того, що Примадонна співає її пісню і не вимагати винагород. Більш того, він признався, що іноді і сам так робить.

Сама Ніна Алексєєнко дійсно щаслива, що Примадонна співає її пісню і говорить, що до суду вона, не дивлячись на деяку образу, йти не збирається, і сподівається на подальшу співпрацю. Заплатить їй за пісню Алла Борисівна - чудово. Ні - це теж буде вибір Примадонни.

"Шановна Алло Борисівно, мені дуже приємно, що ви заспівали пісню на мій вірш. Я рада була б співпрацювати з вами і надалі", - сказала Алексєєнко.

Відзначимо, що в плагіаті періодично звинувачують багатьох зірок російської естради.

Наприклад, Михайло Задорнов використовував без дозволу текст розповіді ізраїльської письменниці Вікторії Райхер "Наліво казку говорить". Сатирикові довелося вибачитися.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1111 | Додав: adminA | Теги: пугачова, Сибіру, вірші бухгалтерки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]