Пт, 2024-04-19, 11:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:30
Біля Горлівки бойовики сконцентрували великокаліберну артилерію. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Найбільшу активність за минулу добу проросійські бойовики проявили в напрямку міста Горлівка Донецької області та в районі населених пунктів Щастя і Станиця Луганська Луганської області.

Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко сьогодні, 17 травня, на брифінгу в Києві.

"Айдар" схопив капітана та сержанта ГРУ з Тольятті - ЗМІ
По Пісках стріляли з артилерії і мінометів, по Мар'їнці працював ворожий снайпер, - штаб АТО

"Найбільшу активність противник виявив у напрямку Горлівки, саме тут ворог сконцентрував значну кількість великокаліберної артилерії, обстрілюючи наші позиції як на схід, так і на захід від окупованого міста. На Луганському напрямку активні бойові дії тривали в районі населених пунктів Щастя та Станиця Луганська. Противник веде вогонь по наших позиціях з високого правого берега річки Сіверський Донець, де він обладнав свої позиції", - повідомив Лисенко.

Також він нагадав про бойове зіткнення українського прикордонного загону з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків в Луганській області, в результаті чого поранення отримав один прикордонник, проте в результаті злагоджених дій українських військових диверсійно-розвідувальна група змушена була відступити.

Лисенко повідомив, що на Маріупольському напрямку обстановка дещо стабілізувалася після низки провокацій з боку противника в селищі Широкине, а також повідомив про деескалацію ситуації на Донецькому напрямку в районі аеропорту.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу на передовій загинули троє українських військовослужбовців, 17 отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 948 | Додав: adminA | Теги: великокаліберну артилерію. ВІДЕО, бойовики, Горлівки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]