Пт, 2024-04-19, 15:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

С 14 по 19 мая в Киеве будет проходить X Международный поэтический фестиваль "Киевские Лавры", основанный культовым журналом "ШО". В этом году тематический акцент мероприятия сделано на творчестве молодых украинских поэтов.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Державна адміністрація "Укрзалізниця", яка об'єднує всі залізниці країни, повідомила кредиторам про факт настання технічного дефолту за своїми визначеними борговими зобов'язаннями і заявляє про плани реструктуризації внутрішнього і зовнішнього боргу на суму близько 32 млрд грн.


 

Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору" (№2436). За це рішення проголосували 249 із 324 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.


 

Першу ракетку України Еліну Світоліну названо на сайті WTA висхідною зіркою квітня. Ба більше, наступного тижня в оновленому рейтингу WTA найсильніших тенісисток планети Еліна Світоліна вперше у своїй кар'єрі увійде до топ-20 рейтингу WTA.


 

Європейська комісія може ухвалити рішення про безвізовий режим для України в другій половині 2015 року, повідомив журналістам глава представництва ЄС в Україні Ян Томбінський на міжнародній конференції в Києві.


 

В подконтрольный боевикам Торез на днях прибыл эшелон с военной техникой и боеприпасами. "Также среди прочего груза были и бюллетени будущего  "референдума" с уже готовыми отметками о присоединении к России.


 

Военнообязанные, призванные на военную службу в течение 4-й и 5-й очередей мобилизации, обеспечиваются вещественным имуществом в соответствии с определенными сроками и нормами. Об этом заявили в пресс-службе Министерства обороны Украины.


 

Уже в эту среду, 13 мая, в Верховной Раде планируют рассмотреть один из нашумевших законопроектов — "О национальной полиции". Уже до 1 июня, как рассчитывает глава МВД Арсен Аваков, закон будет принят.


 

Первый день пленарной недели нардепы решили уделить в основном вопросам войны и всего, что с ней связано – от правовых аспектов введения военного положения до социальной защиты бойцов, которые находятся сейчас на Донбассе.


 

Незаконно ув'язнена в Росії українська льотчиця Надія Савченко у СІЗО пише книгу. Про це під час акції до дня народження Надії у центрі Києва у понеділок, 11 травня, сказала її сестра Віра Савченко.