Пт, 2024-04-19, 22:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У федеральному уряді Німеччини не виключають зміни угод Європейського Союзу. Про це заявила канцлерка ФРН Анґела Меркель у п’ятницю, 29 травня, у Берліні на прес-конференції після зустрічі зі своїм британським колегою Девідом Кемероном.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-05-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Медичні служби Міністерства оборони України та лікарі створюють новий вид аптечок для бійців за стандартами НАТО. Про це сьогодні, 29 травня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Дев'ять депутатів за півроку роботи Верховної Ради не зареєстрували жодного законопроекту та не внесли за весь час жодної постанови. Семеро з них не подали жодної поправки до законопроектів.


 

Перша ракетка України і 19-та "сіяна" "Ролан Гаррос" Еліна Світоліна зуміла вийти в четверте коло відкритого чемпіонату Франції. Українка в трьох сетах розібралася з німецькою тенісисткою Аннікою Бек 3:6, 6:2, 4:6.


 

29 травня в Україні розпочинаються покази другого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен кінофест". Кінофорум відкриється прем’єрою анімаційної стрічки "Пісня моря" Томма Мура: це поетична та захоплива історія.


 

Уряд України раніше очікує відновлення зростання економіки країни з 2016 року, оцінюючи, що нижня точка кризи вже пройдена, заявила міністр фінансів Наталія Яресько на VIII-му київському форумі з безпеки в п'ятницю, 29 квітня.


 

Європейський Союз має диференціювати ставлення до України, Грузії та Молдови з Вірменією, Азербайджаном, Бєларуссю, вважає представник України при ЄС Костянтин Єлісєєв.


 

"Украина заслуживает настоящий шанс иметь возможность сейчас полноценно реализовать необходимы глубокие реформы. Для этого необходима сильная политическая воля власти в Киеве, но также и активная и долговременная помощь со стороны международного сообщества".


 

Президент Петро Порошенко дав доручення провести прозору перевірку обґрунтованості підвищення тарифів для населення. Про це глава держави повідомив у телевізійному інтерв’ю у четвер, 28 травня.


 

Сили АТО відвернули теракт на мітингу біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській. За даними прес-центру, наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений зі 120-мм міни. Вибуху вдалося уникнути.