Пт, 2024-04-19, 21:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Бойовики демонструють дедалі більшу агресивність – за інформацією Спільного центру з координації та контролю, уночі проти 19 травня селище Піски було однією з найгарячіших точок конфлікту.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Фильтр для воды - очень нужная вещь на кухне современной хозяйки. Фильтры, в зависимости от сложности устройства, могут очистить воду от грубых примесей и от мелких, не видных глазу частиц.


 

Форекс – это доступность и огромные возможности для получения прибыли. Однако, для успешной торговли нужен добросовестный и успешный брокер. Об одном из них и пойдет речь в данной статье.


 

Громадяни, які перебувають за межами окупованого Росією Криму і не оплачують податок на оренду землі, можуть її втратити. Про це на сесії "державної ради РК" повідомив так званий голова комітету.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до закону "Про наукову і науково-технічну діяльність" щодо збереження науково-педагогічного кадрового потенціалу країни.


 

Найближчим часом Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж нерухомість неплатоспроможних АТ "Брокбізнесбанк" та ПАТ "Банк Форум". Про це заявив директор Департаменту введення планів врегулювання і управління активами неплатоспроможних банків.


 

Жителі країни одягнуть національний український одяг на роботу, на заняття до школи і університету. День вишиванки – це всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення і носіння національного вишитого одягу.


 

У Львові відбувається запланована конференція із спільних міжнародних навчань Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації цивільного характеру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій "Ukraine-2015".


 

Кабмін затвердив зразок і технічний опис бланка паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, а також зразок і технічний опис бланка паспорта, який не містить безконтактного електронного носія.


 

Сочи всегда славился своими курортами, а после Зимней олимпиады его привлекательность возросла в разы. Тем не менее большинство желает отдохнуть на море, купаться, загорать, хорошо развлечься.


 

Активність проросійських бойовиків на Донбасі зміщується з Донецького на Артемівський напрямок. Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 21 травня у Facebook.


 

Волинський серпанок із Рівненщини, князівський напій із Луцька, куліш із Київщини, Петриківський розпис із Дніпропетровщини, гурт «Славяне» з Одещини, театр-мод з Донецької області – ці та багато інших цікавих та смачних родзинок везуть українці.


 

Брати Андрій і Сергій Клюєви шляхом афери прибрали до рук ВАТ "Завод напівпровідників" і домоглися обслуговування його кредиту з бюджетних коштів, які мали були направлятися дітям і інвалідам.