Чт, 2024-03-28, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Элегантно, удобно, вежливо — обмениваться или просто оставлять свою визитку. Иногда бывает, что визитка выручит Вас в самых непредсказуемых ситуациях.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Киевское "Динамо" досрочно завоевало титул чемпиона Украины по футболу за два тура до окончания национального первенства. В воскресенье подопечные Сергея Реброва на НСК "Олимпийский" обыграли со счетом 1:0 днепропетровский "Днепр".


 

 

Днестровская ГАЭС обеспечит Украине дополнительную ежегодную выработку более 1 млрд КВт/ч электроэнергии. Ожидается, что гидроагрегат №3 будет запущен в этом году.


 

В Шанхае стартовала самая престижная легкоатлетическая серия "Бриллиантовая лига". Украинка Ольга Саладуха показала второй результат по тройному прыжку, а Богдан Бондаренко стал вторым в секторе для прыжков в высоту.


 

 

Уже на следующей неделе парламент собирается принять закон о накопительной пенсионной системе. Украинцам фактически придется самим откладывать себе на старость.


 

Найбільшу активність за минулу добу проросійські бойовики проявили в напрямку міста Горлівка Донецької області та в районі населених пунктів Щастя і Станиця Луганська Луганської області. Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Окупаційний "уряд Севастополя" розпорядився виділити земельну ділянку під будівництво теплоелектростанції потужністю 470 мегават, проте саме будівництво є неможливим у зв'язку з впровадженими щодо режиму Володимира Путіна міжнародними санкціями.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє українських військовослужбовців, 17 отримали поранення. Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

На фінальних змаганнях в Холоні у вправі зі стрічкою Різатдінова виборола "золото". Також спортсменка блискуче виступила і з булавами, завоювавши срібну медаль.


Поиск жилья онлайн

 

Иметь собственное жилья стремится каждый человек, однако, такая возможность есть не у каждого. Большинство людей снимают квартиру или арендуют целый дом. Найти квартиру, которая сдается в аренду.


 

Члени Європейського парламенту Петрас Ауштрявічюс і Марк Демесмаекер вважають, що Ризький саміт "Східного партнерства" має стати майданчиком для прояву солідарності європейських держав з Україною, яка зараз перебуває під тиском війни.


 

Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують руйнувати і знищувати цивільні об'єкти, обстрілюють позиції сил ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.