Чт, 2024-04-18, 05:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна почала процедуру розміщення п'ятирічних євробондів на 1 мільярд доларів під гарантію США. Організаторами виступають Citi, JP Morgan і Morgan Stanley. Прайсинг очікується найближчим часом, сказав співрозмовник агентства.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У 2014 році музиканти отримали дозвіл на використання твору класика від онуки поета Мирослави Симоненко. Наприкінці минулого року в рамках акустичної програми гурту "Біла Вежа" відбулася презентація пісні.


 

Порядок безкоштовного оформлення прав власності на нерухоме майно громадян, побудоване до 2011 року, вступив у дію, повідомляється на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.


 

У Генеральній прокуратурі заявляють про початок розслідування за фактом можливої участі в терористичній діяльності на сході України посадових осіб Головного розвідувального управління Генерального штабу РФ.


 

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник сподівається, що детективи бюро почнуть працювати з жовтня 2015 року. Про це Ситник сказав під час семінару на тему "Як ефективно боротися з корупцією в Україні? Передова практика Фінляндії".


 

На рынке топлива представлено, кроме бензина, и достаточно популярное в газотурбинных установка, высоко– и среднеоборотных, дизелях судовое топливо.


 

Днепропетровский "Днепр" отправился в Варшаву, на свой главный матч как минимум сезона. На финал Лиги Европы, который состоится 27 мая, Мирон Маркевич взял с собой всех: даже травмированных и незаявленных на этот турнир футболистов.


 

Президент Украины Петр Порошенко подписал закон об освобождении от налогообложения международной технической помощи на Чернобыльскую атомную электростанцию. Об этом 25 мая сообщила пресс-служба президента.


 

"В декларации саммита, который состоялся в Риге, записано, что до конца года Украина должна выполнить позиции плана действий по либерализации визового режима, получить последний мониторинг осенью - и у нас есть шансы со следующего года получить безвизовый режим".


 

Київська влада вже закликала громадян бути обачливими та не виходити надвір без нагальної потреби, коли вируватиме стихія. Крім того, у ДАІ просять водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.


 

За минулу добу російсько-терористичні війська на Донбасі проводили обстріли в основному зі стрілецької зброї, гранатометів, 82-х і 120-ти міліметрових мінометів, також зафіксовані випадки застосування озброєння бронетехніки та артилерійських систем.