Пт, 2024-03-29, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Украина более 20 лет помогает всему миру в обеспечении мира и стабильности. Сегодня пришло время, когда Украина имеет право обратиться к Совету безопасности ООН для того, чтобы миротворческие подразделения ООН помогли нам в установлении мира".

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У рамках культурно-мистецького проекту "Зброя культури" 27-29 травня "Мистецьке об'єднання "Остання Барикада" та письменник Сергій Жадан вирушать у літературний тур "Говорити і Слухати" на схід України.


 

Генеральна прокуратура України домоглася блокування банками, котрі розташовані на території Європейського Союзу, закордонні активи та гроші колишніх чиновників часів президентства Віктора Януковича на суму, яка перевищує 200 мільйонів доларів.


 

Уряд підтримав зупинення укладання нових договорів з часткової компенсації відсоткових ставок кредитів комерційних банків молоді на будівництво і придбання житла. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.


 

З 1 червня 2015 року припиняє призначення спецпенсій депутатам, міністрам, суддям, прокурорам, митникам, податківцям та іншим чиновникам. Про це заявив міністр соціальної політики України Павло Розенко.


 

Європейська комісія представила в середу проект бюджету ЄС на 2016 рік, який, за її заявою, орієнтований на збільшення зайнятості, економічне зростання, врегулювання міграції та діяльність Євросоюзу на світовій арені.


 

Здоров'ю вінгера "Дніпра" Матеуса нічого не загрожує. Футболіст залишив лікарню, де провів кілька годин, і вже приєднався до команди. Як виявилося, у бразильця зламано ніс. Травми він зазнав під час зіткнення в кінцівці поєдинку з "Севільєю".


 

Організатори фестивалю "Країна мрій" оголосили про те, що автобуси з кількох міст України забезпечать поїздку глядачів прямо до місця свята. Буде організовано спеціальні рейси з Білої Церкви, Умані, Черкас, Житомира, Чернігова та Вінниці.


 

Готовність першої і другої ліній фортифікаційних споруд у Донецькій та Луганській областях становить близько 90%. Таких результатів вдалось досягти завдяки злагодженій співпраці та єднанню зусиль спеціалістів з усієї країни.


 

Дніпропетровський "Дніпро" не зумів стати переможцем Ліги Європи, програвши перший в історії свого клубу фінал єврокубків чинному переможцю турніру - іспанській "Севільї".


 

В школі всі предмети важливі - одні розвивають логіку, змушують нестандартно думати, інші, навпаки, налягають на гуманітарні нахили людини. Який би це предмет не був би всі вони взаємопов'язані.