Пт, 2024-04-19, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Посуда из меди не только украшает любую кухню, но еще дает возможность готовить вкусные блюда для всей семьи. Стоит заметить, что большинство элитных ресторанов приобретают только посуду из меди.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-05-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Мінфін стурбований відсутністю в Комітету кредиторів, який представляє власників зовнішніх боргових зобов'язань України, готовності брати участь у переговорах. Про це повідомляється на сайті відомства.


 

Йдеться про адміністративні та регуляторні норми, які заважають системі ефективно працювати, приваблювати інвестиції та заробляти гроші. Майже кожну четверту з них вже скасували, звітує міністр.


 

Ймовірним суперником українця цілком може стати один з найсильніших боксерів дивізіону, ямайський нокаутер Ніколас Волтерс (25-0-0, 21 КО), який володіє поясом чемпіона світу за версією WBA.


 

Верховна Рада України підтримала звернення здо парламенту Нідерландів з проханням посприяти в поверненні до України "скіфського золота". За відповідну постанову проголосувало 249 нардепів на засіданні у вівторок, 12 травня.


 

З 13 по 24 травня у Франції пройде 68-й Каннський кінофестиваль. За головний приз - Золоту пальмову гілку - поборються 17 картин. Цього року очолить журі аж дві людини - брати-режисери Ітан і Джоел Коени.


 

Уряди Чехії і Словаччини домовилися про спільну охорону повітряного простору обох держав. Відповідний договір буде розроблений і підписаний двома державами у найкоротші терміни. Даний проект відкритий для участі  іншим сусіднім країнам.


 

Міністерство внутрішніх справ почало активно співпрацювати з Федеральним бюро розслідувань США у рамках розслідувань махінацій групи компаній, які належать Дмитру Фірташу, повідомив глава відомства Арсен Аваков.


 

Алан Тургутоглу, який разом з активістами Євромайдану 20 лютого перебував на вулиці Інститутській, зняв ці трагічні події, і тільки зараз виклав свої фотороботи у Facebook.


 

Спікер парламенту Володимир Гройсман повідомив депутатів про подання від ГПУ щодо зняття недоторканості з депутатів Сергія Клюєва та Сергія Мельничука.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активно обстрілювати позиції українських військ, в т.ч. з важких озброєнь. Так, протягом останньої доби в районі Авдіївки позиції українських військ були двічі обстріляні 152-мм ствольною артилерією.