Чт, 2024-04-25, 22:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Між 2019 і 2020 роками всі ці газопроводи з Азербайджану до кордонів Європи - в напрямку Греції, Албанії, Італії повинні бути побудовані", - сказав представник ЄС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Дизайнери планують використати у квіткових композиціях новітні технології: різнорівневе освітлення, площинний мінімалізм та естетичний конструктивізм.


 

В анексованому путінським режимом Криму на організоване окупаційною владою "святкове" дійство Хидирлез силоміць зігнали близько 5-6 тисяч осіб. Захід відбувається сьогодні, 3 травня 2015 року.


 

У Мінську завершився чемпіонат Європи з художньої гімнастики, на якому в останній день розігрувалися медалі в окремих вправах. У вправі з булавами друге місце посіла українка Ганна Різатдінова.


 

"У зв'язку з проведенням планової ротації і виведенням частини сил полку "Азов", батальйон "Донбас" увів додаткові підрозділи в селищі Широкиному і повністю контролює всі позиції. Ворог не пройде", - сказано в повідомленні.


 

«Построен он прямо на берегу моря, что, конечно, запрещено. Но что такое законы для Кивалова?», — отмечают активисты. Как известно, официально здание значится как «комплекс Международного Гуманитарного Университета (МГУ)».


 

Документальный короткометражный фильм о крымских татарах "Къырым" украинского режиссера Ксении Жорноклей стал обладателем бронзовой статуэтки "Приз Реми" на Международном кинофестивале в Хьюстоне.


 

Дмитрий Фирташ скупал за российские деньги украинские активы, таким образом работая агентом влияния российского президента Владимира Путина.


 

Підрозділ аеророзвідки полку «Дніпро-1» виявив десятки танків та іншої військової техніки у Донецьку, яку бойовики розмістили на прилеглих територіях промислових зон неподалік шкіл та житлових масивів.


 

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) в напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу над пуерторіканцем Гамальєром Родрігесом та вдруге захистив чемпіонський пояс.