Вт, 2024-04-16, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Боевики в субботу, 16 мая, продолжали нарушать Минские договоренности, обстреливая гражданские объекты и позиции украинских военных, сообщает пресс-центр АТО.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В рамках Дня Европы, который отмечают сегодня на Украине Виталий Кличко совместно со своим братом Владимиром вышли на сцену в центре Киева и сделали разминку под танцевальную музыку, показав всем пример, что нужно двигаться только вперёд.


 

Вже традиційно День Європи розпочався флеш-мобом барабанщиць Київського Державного будинку художньої та технічної творчості, що тривав з 10:30 до 10:35. З 10:40 до 10:55 відбувся виступ Зведеного військового оркестру гарнізону міста Києва.


 

За минулу добу на передовій загинув один українській військовий, троє отримали поранення. Про це на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Президент Європейського парламенту Мартін Шульц запевняє у повній підтримці і солідарності Європейського Союзу з Україною. Про це він сказав під час відеозвернення з нагоди святкування Дня Європи у Києві на Михайлівській площі.


 

Падіння валового внутрішнього продукту (ВВП) України у першому кварталі 2015 року порівняно з першим кварталом 2014 року (в постійних цінах 2010 року) становило 17,6%, повідомляється на сайті Державної служби статистики України.


 

Враховуючи значну заборгованість за спожитий газ з боку ПАТ "Київенерго"  перед НАК "Нафтогаз України"  "Нафтогаз" готовий прийняти газ, вироблений іншими підприємствами групи ДТЕК, у рахунок заборгованості "Київенерго".


 

Державна фіскальна служба у рамках реформування податкової служби має стати частиною Міністерства фінансів України, податкова міліція має бути ліквідована, а її функції передані органам цивільного розслідування податкових злочинів.


 

16 травня о 19:30 на Михайлівській площі з нагоди відзначення Дня Європи відбудеться прем'єра музичної програми "DJazz" у виконанні одного з відомих і популярних творчих колективів — Державного академічного оркестру "РадіоБенд Олександра Фокіна".


 

Будь-яка доросла людина розуміє, що для виїзду в іншу країну для роботи, на постійне місце проживання треба мати на руках переклад всіх необхідних документів з апостилем.


 

На Луганському напрямку бойовики застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську та Щастя.