Пт, 2024-03-29, 11:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Безперестанною брехнею російському народові про «громадянську війну» ці гібридні атаки Росії підтримує і Мілош Земан – «президент, який має захищати цінності й інтереси демократичної Чеської Республіки», мовиться в заяві чеських громадських активістів.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-05-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Байк-клуб "Нічні вовки", до котрого з особливою прихільністю ставиться президент РФ Володимир Путін, в черговий раз опинився в центрі скандалу.


 

За кілька днів вдалося дізнатися про її 28-річного батька-прикордонника Анатолія Матвієнко, який ціною свого життя врятував 20 бойових товаришів ("татусів, які повернулися до своїх любих доць та синуль").


 

Як повідомили в прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби в Черкаській області, на 1 травня більш ніж мільйонні доходи задекларували 48 жителів області, їхні доходи склали більше 700 млн гривень.


 

У державній власності має залишитися до 15 стратегічних підприємств, решту необхідно приватизувати. Про це заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Олександр Боровик .


 

На Майдані Незалежності в Києві сьогодні пройшла акція #FreeSavchenko на підтримку української льотчиці, народного депутата від "Батьківщини" та старшого лейтенанту ВПС Надії Савченко, котру незаконно ув'язнили у Росії.


 

За прошлый месяц – с 9.04 по 8.05 – средняя цена продажи новых квартир в Киеве упала на 2 доллара (0,19%), и теперь составляет 1 074 доллара за «квадрат».


 

Украинский прыгун в высоту Богдан Бондаренко выиграл турнир серии IAAF World Challenge - Seiko Golden Grand Prix, который состоялся в столице Японии, Токио. При этом, победил титулованный украинец на соревнованиях с лучшим результатом сезона в мире.


 

У першому турі президентських виборів, які відбулися 10 травня у Польщі, найкращий результат продемонстрував кандидат від опозиційної партії Право і справедливість Анджей Дуда.