Чт, 2024-03-28, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:09
Біля Новозванівки бойовики гатять із артилерії калібру 152 мм та 122 мм. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російсько-окупаційні війська 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це сьогодні, 16 жовтня, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 19 провокацій проти сил АТО. Зокрема, у напрямку Новозванівки ворог використовував артилерію калібру 152 мм та 122 мм. В Новоолександрівці обстріли з боку бойовиків тривали з мінометів 120 калібру, в Станиці Луганській – з мінометів калібру 82 мм. Також по підрозділах Збройних Сил України вели вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів обох калібрів в районі Попасної.

На Маріупольському напрямку відбулось 18 випадків порушення режиму припинення вогню. Вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм противник відкрив по позиціях сил АТО в районах Мар’їнки та Красногорівки. В Широкиному, окрім мінометів, обстріли тривали з озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великого калібру, а в Старогнатівці - із застосуванням стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку відбулось 6 обстрілів українських позицій. В Зайцевому з боку російсько-окупаційних військ було застосовано вогонь з мінометів 120 калібру, а по захисниках Авдіївки, Новгородського та Троїцького окупанти використовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Відзначимо, вчора упродовж дня російські окупаційні війська 23 рази обстрілювали українські позиції.

У пятницю троє українських військовослужбовців дістали поранень, ще один контужений.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: артилерія калібру 152 мм та 122 мм, Новозванівка, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]