Чт, 2024-04-25, 21:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Петро Порошенко своїм указом надав чинності рішенню Ради національної безпеки і оборони України від 16 вересня 2016 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Очень часто мысли о необходимости длительной легализации за границей приводят к вынужденному бракосочетанию. Все мы понимаем, что государство не может препятствовать.


 

 

У Запоріжжі співробітники УСБУ в області та управління протидії кіберзлочинності ГУ Нацполіції в області виявили схему махінацій з банківськими коштами.


 

 

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили двох громадян України, які намагалися приховано перевезти занесених до Червоної книги птахів – соколів.


 

 

Польща і Україна ведуть переговори щодо створення нового гелікоптера на потужностях підприємств двох країн. Про це заявив міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич.


 

 

Обсяги поставок вугілля із зони антитерористичної операції з кожним разом зменшуються, тому замість дефіцитного антрациту Україна закуповує вугілля газової групи у інших країн.


 

 

У фіналі кваліфікації українка зіграє з переможницею зустрічі Вероніка Сепеда Ройг - Ірина Хромачева.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні зранку 17 жовтня повідомляє у Facebook прес-центр штабу АТО.